vrijdag 6 november 2009

All Set! De reis kan beginnen!!

Lieve allemaal,

Dit is echt de laatste blog voor ons vertrek. We zijn er helemaal klaar voor!
Morgen vliegen we om half één 's middags vanaf AMS SPL naar Parijs...Aankomst in Ouaga om 20.45 uur. Ben benieuwd wanneer ik onze eerste berichten vanuit Zebila kan lanceren.

Tot gauw!

Kus,

Set & Gé

2 opmerkingen:

  1. Hoi lieve Set,
    Wij zijn er ook klaar voor. Alles is gepakt, tel.nrs genoteerd etc. Nog even een wijntje en daarna naar de chinees voor een vluchtig hapje. Vroeg naar bed en morgen gezond weer op om ongeveer half 8. Vertrek uit Wageningen om 8.30 uur en wij zijn dan om 9.30 uur in Almere.
    Staat de koffie klaar? Slaap lekker en don't worry. liefs je moeder Evelyn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve mams, de koffie staat altijd klaar..nespresso, what else? Haha...
    Vanmorgen al vroeg wakker en rustig mijn dingetjes gedaan...Binnen een paar uur, off we go. Het zal wel raar zijn voor jou, drie weken zonder 'de ouwe' en zonder de telefoontjes met de 'kleine meid'...voor je het weet, staan we weer voor je neus. Gelukkig heb je genoeg afleiding en puilt je agenda uit met afspraken. Ik zal bij aankomst in Oekoewoekoe..Wakadoekoe smsen, afhankelijk van het telefoonbereik. En anders geldt nog altijd 'geen bericht, goed bericht! Ik zal goed voor paps zorgen & zijn pillen rules: One Malarone, Two Acenocoumarol en Three weet ik al niet meer (voor het slapen gaan een borrel? haha). Keep in touch via sms / e-mail / blog etc. Pas goed op jezelf en een dikke kus!
    Je Setje xxx

    BeantwoordenVerwijderen