donderdag 25 november 2010

De terugreis gaat beginnen!

Snel nog een paar regels voordat we in de auto stappen. De koffers staan klaar om ingeladen te worden. Ondertussen wordt de deur platgelopen om afscheid te komen nemen. Een stroom van talloze Goodbye´s en het uitwisselen van visitekaartjes en e-mailadressen. Een geschenk van Zulaiya, een mooi kettinkje met een sleuteltje en hartje, om met mij mee te dragen. Hartverwarmende momenten om te koesteren, zo ook het afscheidsdiner van gisterenavond! Als dankbare herinnering, gesierd met mooi gesproken woorden, mochten wij de kleurrijke traditionele Ghanese gewaden in ontvangst nemen. Het was weer een prachtig avontuur om op terug te kunnen kijken...een ongelofelijke rijkdom om levenslang met je mee te dragen!

Er is een tijd van komen...maar ook een tijd van gaan! Als het dan zover is, wil je het liefst zo snel mogelijk naar huis :))) Over een klein uurtje stappen we in de auto naar Bolga voor een snelle ontmoeting met Dr. Bafoe. In de namiddag hopen we in Tamale te arriveren voor onze overnachting en een warme douche.

Vrijdagmorgen (rond de klok van 8) stappen wij op de binnenlandse vlucht naar Accra waar wij de rest van de dag 'noodgedwongen' zullen doorbrengen aan het zwembad. Vervolgens bijtijds inchecken voor de vlucht naar Amsterdam (KL590 - 22.05 local time)!
Een eindje vliegen en hopelijk ook in staat om de ogen even dicht te kunnen doen...voordat we het weten, zetten we zaterdagochtend om 5.40 heelhuids voet op eigen bodem! Ik kijk ernaar uit!!!

Veel liefs en een dikke kus!

Setje Xx
(Still Online)

3 opmerkingen:

 1. hoi
  nou lekker dat julie weer richting huis gaan. met weer vele mooie herhinderingen.Toch lekker om weer zaterdag aan te komen in Nederland (met misschien wel wat sneeuw). Nou de laatste loodjes met de terugreis, voorzichtig aan en een hele fijne reis terug naar huis.
  zondag en maandag nog lekker uitpuffen en dan dinsdag weer aan de slag.
  liefs greetje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. genoten van de enthousiaste verhalen, helaas [voor ons] bijna ten einde.wens jullie goede reis en vluchten en mo. nog gezellig dagje accra.zie uit naar verhalen en foto's. liefs gera

  BeantwoordenVerwijderen