vrijdag 19 november 2010

Madam Evelyn hier!Lieve vrienden en familie,Ondanks de hitte en een griepje, ben ik nog aardig op de been. Veel presteren, doe ik hier niet. Wel lees ik veel!
Elke dag geniet ik van alle verhalen waarmee Gé en Lisette thuiskomen. Een dagboek houd ik niet bij...dat doet Lisette wel op haar weblog.
´s Ochtends sta ik om 6.00 uur op...na de lunch doe ik een tukje en vervolgens ga ik ´s avonds om 21.00 uur naar bed. Toch vliegt de dag hier voorbij. Het is beslist niet saai!


Morgen zullen we een tripje maken naar Bolga, Sirigu en Paga. Zondag wederom ter kerke, al is het maar voor de songs en dance. Geweldig!!


Maandag afscheid nemen van Deborah, een teacher van de school hier om de hoek. Zij is 51 jaar, heeft 5 kinderen en 1 kleinkind. Zij vertelde mij wat zij verdiende. Omgerekend is dit 35 Euro per maand. Zij spreekt goed verstaanbaar engels en het is leuk om met haar te praten. Honderduit vraagt zij mij over Nederland en zij lacht altijd.


Het vertrek komt naderbij. Wij worden donderdag rond 12.00 uur naar Tamale gebracht. Daar zullen wij overnachten. De volgende dag, vroeg in de ochtend, een binnenlandse vlucht naar Accra. Daar de dag door zien te komen om ´s avonds op de plane naar huis te stappen.Lekker naar de kou!
Eerlijk gezegd verlang ik wel naar een heerlijke douche, etcetera etcetera.
Mijn bridge en schilderen heb ik gemist evenals een telefoontje van mijn vrienden en vriendinnen. Toch heb ik geen spijt dat ik ben meegegaan, maar......je moet je verstand wel op nul zetten. Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat.....


Lieve groet en tot spoedig ziens!


Evelyn

1 opmerking:

  1. Lieve Evelyn,
    Mooi te lezen dat je het naar je zin hebt en goed bezig bent. Ik ben wel benieuwd of je hier nu ook om 6 uur gaat opstaan. De morgenstond heeft goud in de mond. Wat nieuwtjes van hier: Alle bollen zitten in de grond, de kapvergunning is definitief voor alle bomen (geen protesten) en het appartement onder ons op de begane grond is definitief verkocht aan mensen uit Bennekom (ken ze niet).
    Tot ziens
    Rie en Joke

    BeantwoordenVerwijderen