donderdag 4 november 2010

Nogmaals de handleiding Blog Respons

Voor de Digi-beten onder ons, hier de instructies hoe te reageren op mijn weblog.

Zo kunnen jullie ook ons verblijden met een berichtje onderweg! Het wel en wee van zowel het thuisfront als van de padvinders…het drijft ons en het houdt ons overeind!

Onder elk bericht staat ‘reactie’…daar op klikken met je muis..Er wordt gevraagd om een profiel te selecteren. Het gemakkelijkste is om voor naam/URL te kiezen..alleen je naam invullen is voldoende…tekstje maken…op voorbeeld klikken. Onder het berichtje staat een verificatiecode…dat intoetsen en versturen….et voilà!
Je kunt ook een apart privé berichtje sturen via het envelopje…je eigen email invullen en dan mijn email-adres e.a.bouw@planet.nl (This is your friend in Ghana!)…en dan komt het binnen via mijn e-mailaccount…


Met regelmaat probeer ik verslag te doen als ook te reageren op jullie berichtjes…Hoop dat Vodafone zich voor 100% laat streamen...fingers crossed!


Liefs

Set

2 opmerkingen:

  1. Hey Setje. Ik lees net je hele verhaal leuk hoor allemaal. Wij zitten hier nu lekker rustig te werken hahahah je krijgt de groeten van iedereen en met name fred. eef en greetje en natuurlijk van mij heel veel plezier daar en we volgen je op de voet hoor hahahah.

    Dikke kus
    wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Evelyn Ge en Lisette , het is weer geweldig om jullie mails te lezen en de foto s te bewonderen! Wat maken jullie een hoop mee ,van de video kon ik een klein stukje zien. en hoorde Evelyn zeggen :straks kiept die auto om!...en Ge s rustige antwoord. wij denken veel aan julie, en vooral aan Evelyn wanneer we aan een lekker koud wit wijntje zitten,heel veel liefs van ons en wees voorzichtig!Hans.Nel.

    BeantwoordenVerwijderen