woensdag 17 november 2010

Oproer & Gunfire!

Always expect the unexpected!

Vlak na aankomst bij het Nursing Training College, werden wij bij de Principle geroepen....Een kink in de kabel wat betreft het lesgeven.

Aan het begin van de middag was er door de politie een arrestant opgepakt die onmiddellijk werd voorgeleid voor de Rechtbank. Na het verhoor volgde meteen vrijspraak. Deze uitspraak bracht klaarblijkelijk veel verzet teweeg. Er ontstond een dusdanige oproer dat de politie het nodig achtte waarschuwingsschoten af te vuren. De schrik slaat de mensen onmiddellijk om het hart....de paniek maakt zich van de bevolking meester.

Al snel zijn de straten leeg en verlaten....ook de studenten houden zich schuil. Vandaar dat we met de dekaan afspreken dat de lessen worden uitgesteld tot morgenmiddag. We'll wait and see! Uit voorzorg slaan we ons dagelijkse op en neertje voor vandaag maar over :(

We'll keep in touch!

X Setje

3 opmerkingen:

 1. Bouwen,
  Ondanks dat jullie wit zijn zullen jullie geen doelwit zijn bij een gunshot.
  Loop de schutters echter niet te veel in de weg, en bedenk dat een shotgun op de golfbaan stukken veiliger is dan een gunshot in Bawku. Wat een fantastische tumor van 4 kg wist Gé te ontfutselen aan die dame! Mijn vingers begonnen te jeuken toen ik het zag.
  Wat geniet ik van jullie verhalen.
  Nog een puntje van overweging: een airco is soms helemaal niet zo prettig. Probeer eens hoe het is als je hem overdag afzet.
  Met hartelijke groeten, Coen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Lisette

  Wat een geweldig verhaal weer. Een tumor van 4 kg nou dat is niet niks. Ik begrijp dat je vandaag op de OK hebt gelopen. Wat een ervaring. Kijk wel uit met die schuuters hoor. Brrrrrrrrrrrrrrr

  Groeten van mij en ik zie uit naar je volgende verslag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo lieve mensen,nog een paar daagjes he,wat geweldig om jullie mails te volgen en nogmaals wat een mooie foto s, en wat een prachtige kleding dragen de vrouwen.Evelyn , wat zal het in jouw hoofd gonzen , en dat zal er zeker nog wel een poos blijven zitten , maar het is toch fantastisch dat je je man en kind zo n geweldig werk ziet doen ,en samen deze ervaringen kunt delen , wat zul je trots op ze zijn !Wij wensen jullie een hele goede terugreis toe liefs van ons Hans Nel.

  BeantwoordenVerwijderen