vrijdag 26 november 2010

Labadi Beach Hotel!

Met driver Alpha nog steeds trouw aan onze zijde, in alle vroegte uit de veren voor een vlug ontbijt en een kort ritje naar Tamale Airport. Een eenvoudig propellervliegtuig (soort Fokker 50) vloog ons in ruim een uur naar Accra. In een 'bijna klaar voor de schroot' taxi werden wij naar Het Labadi Beach Hotel gebracht, wederom gelegen aan zee. Terwijl wij met open armen door de humidity worden verwelkomd, legt de ober ons in de watten met een enorme ventilator en een ijskoude STAR! Het zwembad lonkt....

Gé en Evelyn nestelen zich onder een grote parasol. Ondertussen doe ik een poging om online in te checken. Met succes, al was het even schuiven geblazen met stoelnummers! Van een benauwd en beklemd middenpad naar twee Love Seats :) boven één van de wings en een gangpad-stoel closeby. Helemaal goed!

Inmiddels heb ik mijzelf ook geïnstalleerd op een riant ligbedje. Mijn laatste verhaaltje vanuit Ghana tikkend en tegelijkertijd verwend worden met een frisruikende wet towel en een roodsappige watermeloen op een stokje. Ook al zit je op de schopstoel, het voelt als vakantie. De afgelopen drie weken zijn werkelijk voorbij gevlogen. Hoe intens ook, allerlei momenten en belevenissen passeren de revue!Zo waardevol om op terug te kijken.

We hebben besloten om bijtijds naar het vliegveld te vertrekken, met een warme trui bij de hand! Dus nog even volop genieten van de aangename temperatuur en dan 'safe and sound' terug naar huis. Verheug mij!!!

Tot morgen!

Setje Xx

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten